Wil jij net als vele anderen ook een vrijwilligersfunctie bij VV Buinerveen vervullen? Dat kan!

We zoeken voor diverse plekken binnen de vereniging nog vrijwilligers.

Bijvoorbeeld in de kantine, als scheidsrechter/grensrechter, jeugdtrainer/leider, Maar ook bij de vrijdagmorgengroep die zorgt voor de onderhoud van het complex.

Tevens zijn wij nog op zoek naar een penningmeester binnen het bestuur. Lijkt u dit wat? Laat het ons weten!

Organiseer je liever leuke, gezellige activiteiten? Meld je dan aan als lid van de activiteitencommissie. Op dit moment is er geen commissie meer, en we zijn dus hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Aarzel niet en meld je aan!

Er zijn genoeg plekken waar u bij VV Buinerveen aan de slag kunt. Neem daarvoor contact op met het bestuur en laat ons weten wat u graag zou willen doen binnen onze gezellige vereniging.

captcharefresh