Hallo allemaal,
Mijn naam is Tom van der Zwaag  en ik ben de nieuwe trainer van V.V. Buinerveen dames 1.

Via deze weg wil ik me even voorstellen. Ik ben 28 jaar oud en al 10 jaar lang trainer bij de VV Musselkanaal bij verschillende elftallen. Toen het verzoek kwam om de dames van buinerveen te trainen leek me dit direct een leuke uitdaging en was het ook een kans voor mij om eens bij een andere vereniging in de keuken te kijken.

Ik loop nu anderhalf week rond bij VV Buinerveen en voel me nu al heel erg welkom bij de club.
Doel voor mij is om de dames naar een hoger niveau te tillen en veel plezier met hun en de rest van de vereniging te hebben.
Elke dinsdag en vrijdag kunt u mij vinden op het sportpark van Buinerveen. Wij trainen van 19.00 uur tot 20.30 uur. Ik hoop op een prettige samenwerking.

unnamed
Tom van der Zwaag