Buinerveen 1 is eindelijk van de hatelijke 0 af.
Zondag speelden ze met 3-3 gelijk tegen GKC.

Buinerveen kwam op een 1-0 voorsprong door een mooie goal van Jeffrey Boelsma. Een kwartier later kwam GKC op gelijke hoogte via een prachtige goal.
Mark Middeljans brengt de stand dan op 2-1 door een penalty koelbloedig binnen te schieten. Wij dachten dat het kwam doordat Fabian naar de grond werd gewerkt, maar de scheidsrechter merkte op dat het een handsbal was door een speler van GKC. 20 minuten na de rust zorgde dezelfde Mark Middeljans voor de 3-1. Hij schoot hem mooi binnen na een perfecte voorzet van Fabian Blaak. Vlak voor tijd maakt GKC de 3-2 nog. en Heel ver in blessuretijd maakt GKC ook nog de gelijkmaker. We kunnen wel zeggen dat Buinerveen vandaag zelfs nog 3 punten verdiende. We speelden goed en overheersten deze wedstrijd. GKC steelde vandaag een punt in Buinerveen, maar Buinerveen is nu van de hatelijke 0 af. We hopen dat we dit zo door blijven zetten en nu de punten binnen komen! We gaan er weer voor met zn allen. Gele kaarten vielen er nog voor Jeffrey en Freddy! Wij bedanken Bé Schipper en Mark Middeljans voor het mee doen deze wedstrijd. Top! Foto's van deze wedstrijd kunt u vinden in het fotoalbum.

Hieronder de link naar het artikel van RTV Drenthe!

RTV Drenthe artikel