Hallo jongens en meisjes,

Wij vinden het erg fijn jullie te kunnen vertellen, dat Sinterklaas ons een brief heeft gestuurd. Hij vertelde daarin dat hij bij ons op bezoek komt en dat hij jullie graag wil ontmoeten. En wel op   zaterdag 26 november 2016

Deze middag wordt georganiseerd door de gezamenlijke sportverenigingen, Plaatselijk Belang, Spelweek en dorpshuis De Viersprong. De kinderen hoeven geen lid te zijn van een van de verenigingen. Wij hopen op een gezellige middag en zien jullie allemaal graag!

VoetbalVereniging Buinerveen
Schaatsvereniging Buinerveen e.o.
Plaatselijk Belang Buinerveen/Nieuw-Buinen west
Spelweek Buinerveen
Dorpshuis De Viersprong

Programma: 13.15 uur: verzamelen voor aankomst Sinterklaas en Pieten bij dorpshuis “De Viersprong”
onder begeleiding van een muziekgezelschap!

Kinderen van 0-4 jaar onder begeleiding:

13.45 uur: in de voorzaal van het dorpshuis voor een ontmoeting met Sinterklaas en zwarte pieten.
14.15 uur: weer naar huis

Kinderen van 4-12 jaar (BASISSCHOOL) (zonder begeleiding van ouder/verzorger)

Groep 1 t/m 4: 13.45- 14.00 uur: in de voorzaal van dorpshuis voor een ontmoeting met  Sinterklaas en zwarte pieten
14.00-16.00 uur: in de achterzaal voor een wisselend

Groep 5 t/m 8: 13.45-15.45 uur: in jongerencafe ‘t Hok voor een prachtige  sinterklaasfilm en een leuk spel

Groep 1 t/m 8: 15.45-16.00 uur: Pietendisco in de achterzaal

16.00 uur: Naar huis via nooddeur achterzaal aan de Noorderstraat!